Продавець "ТумбаЛюкс" - Магазин Брендових Іграшок розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
698 відгуків
МИ ПРАЦЮЄМО! Відправки робимо протягом 24H
Інтернет-магазин брендових іграшок "ТУМБАЛЮКС"
+380 (97) 962-07-47
Kievstar

Новинки Барбі 2018

Новинки Барбі 2018

Барбі – еталон стилю для дівчаток, разом з якої виросло, вивчилося і спіткало основи витонченості і краси не одне покоління відданих шанувальниць цієї ляльки. Так як самої Барбі вже більше 50 років, то, відповідно, подорослішали і перші шанувальниці цієї довгоногої красуні. Такі дівчата вже перейшли в розряд справжніх цінительок-колекціонерів, які збирають раритетні дорогі екземпляри улюбленої ляльки. Для тих же, хто віддає перевагу варіанти для звичайних ігор, що настають рік принесе чимало сюрпризів-новинок Барбі.

Що чекає нас у наступному році

Компанія «Mattel» порадує всіх любителів не тільки Живопис, але і тварин, інноваційною розробкою – реалістичною і рухомий конем з набору «Barbie і Кінь мрії». Мила біла конячка - це практично зменшена копія живого коня. Режими, що представлені в цій іграшці, раніше ніде не зустрічалися. Конячка може відгукуватися на дотики, кивати і мотати головою, ходити самостійно, повертатися і танцювати. Сама Барбі також дуже рухлива: згинаються руки в ліктях і кистях, а також ноги в колінах роблять гру з цим набором активної і реалістичної.

У наступаючому році Барбі буде продовжувати освоювати нові професії. Очікується вихід наступних ігрових наборів у серії «Barbie Careers»:

  • Барбі-тенісистка.
  • Барбі-мандрівниця. В набір входить багато аксесуарів для захоплюючої гри: додаткова одяг, валіза, смартфон тощо
  • Барбі-вчителька також йде в комплекті з аксесуарами, що дозволяють програти безліч ситуацій при навчанні в школі або в дитячому садку.
  • Барбі шеф-кухар з реалістичною плитою та аксесуарами для кухні.
  • Барбі-грумер. Разом з Барбі дівчата дізнаються про досить рідкісною, але дуже цікавої професії грумера – спеціаліста з стрижок тварин.
  • Барбі-будівельник йде в комплекті з конструктором Megablocks, з якого можна побудувати гарний будинок для принцеси. У самій Барбі є весь необхідний інструмент для роботи, а одягнена вона буде в яскраво-жовтий модний жилет.

Компанія «Mattel» випустить і велика кількість подарункових наборів без ляльок в комплекті. Наприклад, очікується поява на ринку набору «Карт для бістро», який допомагає розвозити свіжоприготовані страви з кафе замовникам. Також порадують багатьох «Студія художниці», «Наукова лабораторія» і «Продуктовий магазин». Виправдовуючи своє почесне звання ікони стилю, Барбі необхідно систематично оновлювати свій гардероб. В цьому їй допоможуть професійні комплекти одягу – Fashion-Giftsets.

Для юних творчих натур в 2018 році «Mattel» спільно з «Crayola» представить лінію ляльок, одяг яких можна розмальовувати самостійно. Більш того, вбрання Барбі можна декорувати неодноразово, так як маркери досить легко змиваються.

Ще про деяких серіях

Особого внимания заслуживает серия «Made to Move» или Безграничные движения. Название говорит само за себя – в данной линейке представлены очень подвижные куклы с множеством шарнирных соединений. Каждая кукла отличается уникальным строением тела, которое позволяет им принимать практически любое положение и даже садиться в позу лотоса. Такая подвижность обеспечивается 22 шарнирами в руках, ногах, шее и даже грудной клетке. Кроме уже существующих на рынке кукол этой серии в наступающем году ожидается появление новых игрушек, таких как Барби-футболистка или Барби-скейтбордистка.

Серед безлічі новинок необхідно виділити і таку серію, як «New graduation day Barbie» - Барбі-випускниця. В честь випускного шкільного вечора Барбі одягнена в преміум костюм: гарне плаття і мантію. Цікавою деталлю є дарчий напис на звороті коробки з порожніми полями. Це прекрасний подарунок кожній шанувальниці Барбі напередодні закінчення школи.

У 2018 році очікуються нові ляльки серії «Skipper and Friends». Скіппер – одна з молодших сестер Барбі, у даній лінійці у неї буде нудно роль няні, присматривающей за малюками.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner